NL UK DE

Camping
 
Speciaal voor u geselecteerd door ANWB!
U behoort in 2019 tot de betere/beste kleinschalige campings van Europa en daar belonen wij u graag voor! U ontvangt van ons een sticker, zodat julie met trots kunt laten zien dat u een door de ANWB geselecteerde kleine camping bent. 

Bij het landgoed ‘Nederrijk’ aan de rand van Groesbeek en berg en Dal ligt Recreatieboerderij Nederrijkswald. In deze schitterende omgeving kan men in alle rust genieten van de natuur en ruimte.

De camping ligt 250 meter van de Zevenheuvelenweg met aan de zuid/oostkant bos en aan de noord/west kant onze boerderij met de weilanden en de akkers. De camping is vanaf de openbare weg nauwelijks zichtbaar.

Door de centrale ligging tussen Berg en Dal en Groesbeek staat u binnen vijf minuten met de auto in het Centrum van Groesbeek. Groesbeek en Berg en Dal zijn schitterende dorpen omgeven door bossen, natuur, dalen en heuvels. Groesbeek kent een ruime keus aan winkels, supermarkten, restaurants, musea en golfbaan ‘Het Rijk van Nijmegen’. In Berg en Dal zijn verschillende restaurants en pretpark Tivoli.

De camping ligt ongeveer 6 km ten zuidoosten van de oudste stad van Nederland ‘Nijmegen’ en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Wyler.

Bekijk hier de plattegrond van de camping Recreatieboerderij Nederrijkswald.
Wij zijn lid van VeKaBo / anwb / asci / campinginternationaal

De Nijmeegste Fiets4daagse is terug van weggeweest, voor meer informatie   http://www.nijmeegsefiets4daagse.nl

Beoordeling door gasten

Score in 2019 met een 9.3 uit 121 reviews, Fenomenaal