NL UK DE

Gefeliciteerd! Jullie hebben een Zoover Award Gold 2020 gewonnen!

Camping 

Bij het landgoed ‘Nederrijk’ aan de rand van Groesbeek en berg en Dal ligt Recreatieboerderij Nederrijkswald. In deze schitterende omgeving kan men in alle rust genieten van de natuur en ruimte.

De camping ligt 250 meter van de Zevenheuvelenweg met aan de zuid/oostkant bos en aan de noord/west kant onze boerderij met de weilanden en de akkers. De camping is vanaf de openbare weg nauwelijks zichtbaar.

Door de centrale ligging tussen Berg en Dal en Groesbeek staat u binnen vijf minuten met de auto in het Centrum van Groesbeek. Groesbeek en Berg en Dal zijn schitterende dorpen omgeven door bossen, natuur, dalen en heuvels. Groesbeek kent een ruime keus aan winkels, supermarkten, restaurants, musea en golfbaan ‘Het Rijk van Nijmegen’. In Berg en Dal zijn verschillende restaurants en pretpark Tivoli.

De camping ligt ongeveer 6 km ten zuidoosten van de oudste stad van Nederland ‘Nijmegen’ en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Wyler. Bekijk hier de plattegrond van de camping Recreatieboerderij Nederrijkswald.
Wij zijn lid van VeKaBo / anwb / asci / campinginternationaal.

Huisregels Nederrijkswald i.v.m. Covid-19

1. We hanteren de RIVM-maatregelen en doen dit samen met onze gasten. We nemen daarin ieder onze verantwoordelijkheden.
 
2. De centrale sanitair gebouwen zijn open. Houd afstand tot elkaar en geef elkaar de gewenste ruimte. Dit kan inhouden dat u soms even zal moeten wachten, geniet dan van al het moois om u heen en wacht op uw beurt.

3. Voordat u het sanitair ruimte betreed en met verlaten graag de handen desinfecteren met de dispenser aan de zuil.

4. Maak zoveel als mogelijk gebruik van uw eigen desinfectiemiddelen.
 
!Naar aanleiding van de Corona situatie, kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over uw reservering of andere vragen aan ons hebt. Neem zonder aarzelen dan even contact met ons op.

U kunt bij ons ook contactloos en per pin betalen en wij waarderen het als u hiervan gebruik maakt.

Wij vragen onze campinggasten de gestelde maatregelen vanuit de overheid te respecteren en rekening met elkaar te houden door 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Wij zorgen voor de extra hygiëne zodat u ook in deze tijden kunt genieten van onze camping, de ruimte, de rust en de prachtige omgeving.

Speciaal voor u geselecteerd door ANWB!

U behoort in 2020 tot de betere/beste kleinschalige campings van Europa en daar belonen wij u graag voor! U ontvangt van ons een sticker, zodat jullie met trots kunt laten zien dat u een door de ANWB geselecteerde kleine camping bent. 

De Nijmeegste Fiets4daagse is terug van weggeweest, voor meer informatie   http://www.nijmeegsefiets4daagse.nl

Beoordeling door gasten

Score in 2020 Zoover met een 9.2 uit 151 reviews, Fenomenaal