NL UK DE

Wat is Survival ?
Survival is het Engelse woord voor overleven. Hoe kun je daar invulling aan geven? Survival Nederrijkswald probeert samen met u uw grenzen te verleggen en biedt u twee soorten survivals aan, elke met een eigen karakter.

Sportieve Survival
Het afleggen van een survivalparcours in kleine groepen waarbij het competitie-element voorop staat. Karakter en sportiviteit zijn een vereiste om deze survival te volbrengen. Een gezonde en onderlinge strijd waarbij de beste moge winnen.

Fun Survival
Deze is opgezet voor de recreanten. In groepsverband, gedurende een of meerdere dagen of een weekeinde, actieve ontspanning zoeken. Zeer geschikt voor bedrijven, personeels- en sportverenigingen of bijvoorbeeld familiereünie. De Fun Survival wordt met de betrokkenen samengesteld, rekeninghoudend met de wensen en mogelijkheden van de groep (bv. leeftijd, aanleg). Uit de onderdelen zoals elders beschreven kunt u zelf een op maat gemaakt programma samenstellen. Gezellig samen actief bezig zijn is het motto van deze survival mogelijkheid.

 

Tijdens een survivalprogramma doorloopt u onder begeleiding van onze instructeurs individueel of in teamverband een samengesteld parcours met verschillende hindernissen. Een uitdagende tocht waarin de instructeurs aan de hand van de groepssamenstelling en de beschikbare tijd de omvang van de route bepalen. Een actieve en gezellige bezigheid voor jong en oud!

 

Na afloop kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke warme douche!

 

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.