NL UK DE

Activiteiten

Gezellig ontspannen in een mooie bosrijke omgeving?

Bent u op zoek naar een schitterende locatie in een bosrijke omgeving waar u samen met uw familie, vrienden of collega’s een speciale gelegenheid wilt vieren?

 

Wij bieden u deze mogelijkheid. Midden in de bossen van Berg en Dal vindt u ons recreatiebedrijf Nederrijkswald. De perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, lekker uitwaaien in het bos of om diverse bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken. Eenvoudige genieten van alles wat de omgeving van Groesbeek en Berg en Dal u te bieden heeft.

Na een actieve dag kunt u in een van onze ruimtes of op het terras onder het genot van een hapje en drankje heerlijk bijkomen. Een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch, buffet, diner of BBQ, alles is mogelijk.

 

Nederrijkswald biedt twee multifunctionele zalen. De zalen zijn van verschillende grootte met ieder zijn eigen charme. De kleine zaal is geschikt tot 25 personen. De grote zaal biedt 80 zitplaatsen en is om te bouwen tot een locatie waar 120 personen in kunnen. Deze zaal is ook in kleinere ruimtes in te delen waardoor hij ook voor kleinere groepen geschikt is.  

 

Zakelijk

Wij bieden speciale vergaderarrangementen aan waardoor het uw medewerkers aan niets ontbreekt.  

De prachtige bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u ongestoord kunt vergaderen. Een ontspannen boswandeling in de pauzes kan zorgen voor de benodigde inspiratie.

Outdoor-activiteiten

Outdoor-activiteiten geven aan uw bijeenkomst of feest een actief en sportief tintje! Voor een actief en gezellig outdoor en/of teambuildingsprogramma bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen graag een passend programma voor u samen.

Activiteiten

Nederrijkwald biedt diverse activiteiten aan, voor ieder wat wils!

Onderstaand een weergave van de mogelijkheden

Rondleiding 

-Boswandeling

Door de prachtige natuur van het landgoed Nederrijk onder begeleiding van een gids

-Creatieve Workshop

Op ons bedrijf worden workshops beeldhouwen georganiseerd

Klik hier voor meer informatie.

-Toertochten met Solex, Puch of met een DAF.

- Discgolf

- Rondrit met trekker en huifwagen door de bossen van het Nederrijk

 

Lunch, buffet en Diner

Nederrijkswald heeft een aantal standaard samenstellingen voor lunch, buffet of een BBQ.

Wij bieden ook arrangementen op maat aan.